Alexanderstraat 2 D
8606VP
SNEEK
tel. 0515-417391

Nadat de wedstrijd van vorige week door afwezigheid van vele selectie spelers noodlottig werd afgelast. Kregen de mannen onder leiding van coach jelte wijnsma de herkansing om een selectie van minimaal 11 spelers op de been te krijgen.
Een terugkomend probleem waar vooral bij uitwedstrijden het toch moeilijk blijkt genoeg spelers te vinden vanuit de welgetelde 25 man uit de groepsapp 't fjirde.

Vandaag naar ONS sneek, met een aantal spelers vanuit de B selectie en jo17 kon de wedstrijd door gaan!
Waarvoor dank.

De coach heeft de bemoedigende woorden klaar "hup hup voetbalclub". We gaan beginnen.

Opstelling bekend, FP in de goal. Achterin: luut, jozef, tinus, de tiid.
Middenveld: marcus, rooie, jelle zonder B, do mingus.
Voorin: jan H en eeling.

De eerste helft begint na een paar minuten is het de kleinste (man van 2.04 meter) die ONS sneek op voorsprong zet. de bal met een streep in hoek plaatst, Fp heeft de bal nooit gezien.
2e goal is een bal die uit de corner goed valt op het hoofd van ONS sneek. Bal word doormiddel van een ja wat zal ik zeggen, een noodlottige poging om de bal weg te werken in het doel gewerkt jammer. Na een minuut of 10 a 15 is het al 0-2.

Oeverzwaluwen 3 neemt wat meer risico om naar voren te voetballen dat wordt uitbetaald door middel van kansen en vrije trappen, een dikke kans van Marcel rooie die op de paal vliegt.
Ook marcus en eling komen dichtbij de aansluitingstreffer. Aansluitend is het jelle zonder B die de bal met B binnen werkt. De aansluitingstreffer net voor rust! Met de stand op 2-1 in het voordeel van ONS sneek gaan we rusten.

In de rust zet coach jelte wijnsma het geheel om. Sterspeler bonne amigo word binnen de lijnen gebracht, De man die zijn debuut als 60 jarige maakt!!
Do mingus wordt op een correcte manier van zijn positie gewerkt, door de 60 jarige.
Do mingus voorin. Durk harmen en de soan van de kapper en bierdrinkmaat komen binnen de lijnen!
Deze 2 mannen doen het prima nogmaals dank voor het extra afreizen naar sneek!

2e helft is een stuk beter en veller van de sweltsjes.
Kansen zijn er zat, jan H en domingus krijgen kansen. Ook de rooie is wederom vaak voor de goal te vinden. We voetballen prima maar weten onszelf niet te belonen.
Nu een mooi moment, jan H stond 4a5 meter buitenspel. Grens ziet niks jan H loopt door en maakt af 2-2. Terecht want de sweltsjes drukken lekker door.
2-2 is ook de eindstand, een iets minder moment voor de 60 jarige debutant, marcel rooie zou de bal aan domingus geven om de 2-3 er in te werken helaas komt het er niet van want bonne vond marcel zo'n lieve jongen dat hij zowaar een knuffel probeerde uit te delen aan Marcel!
Lief maar geen winst voor de sweltsjes.

Wel prima terug gekomen van een 2-0 achterstand. Al met al was de coach tevreden!

Volgende week mogen we aantreden tegen oldeholtpade! Thuis! Ik ga er vanuit dat er weer veel aanwezigen zijn. Maar de coach is zoals altijd genadeloos!
We zullen zien wie de coach als slachtoffer aanwijst en wie zich verder mag bewijzen in de basis!

14:30 tegen oldeholtpade thuis komt allen!!