Ds L Tinholtstraat 5
8723CW
KOUDUM
tel. 0514-522662

Vandaag was  MKV de tegenstander. Op papier was het een moeilijke tegenstander omdat ze vierde stonden in de competitie. We kregen vandaag hulp van Alwin en Ids. De aftrap was om 11 uur. Het was mooi weer om te voetballen, maar alsnog kwamen we na een tijdje al op achterstand. We gingen steeds beter voetballen en na een paar minuten scoorde Ivo de 1-1. Nadat MKV weer had afgetrapt begonnen wij direct de druk erop te zetten. We kregen een vrije trap. En met een goede voorzet van Jasper schoot Timon hem er in 2-1. We kregen nog een paar grote kansen en een afgekeurd doelpunt omdat de scheids al had gefloten.

Rust

In de tweede helft begonnen we gelijk al niet scherp en na een paar minuten kregen we ons tweede tegendoelpunt en stonden we gelijk 2-2. MKV legde de druk er steeds meer op en wij probeerden vaak op te bouwen, maar hadden elke keer weer balverlies. We begonnen steeds minder te voetballen en we schoten de bal alleen nog maar naar voren. Na een tijdje te hebben gespeeld kwam MKV voor met 2-3. Bij ons kwam er geen een bal meer naar voren en we waren alleen maar aan het verdedigen. MKV heeft nog veel kansen gehad, maar heeft de kansen niet benut. De scheids floot en het was einde wedstrijd.

Jammer dat we verloren hebben, omdat we wel konden winnen. Maar we kijken naar zaterdag en dan staat de uitwedstrijd tegen hielpen op het programma. Hopen dat we dan wel de drie punten binnen slepen.