BURDAARD
tel. 0519-332664

Zaterdagochtend 26 maart.
De wekker ging vroeg  want om 7uur vertrokken we al. We moesten om 8.30 voetballen tegen Birdaard. We vetrokken met mist, maar in Birdaard scheen de zon en was het een mooi voetbalweertje. Wij hadden een paar geblesseerden en gelukkig konden Jelke, Douwe, Mark, Martijn en Tymen van de jo17 mee.

Na de aftrap was het binnen 1 minuut raak,  Jelke scoorde de 0-1. Vervolgens werd het 0-2, 0-3 en 0-4 door Age Hessel en gingen we de rust in met een 0-4 voorsprong.

De 2e helft bleven we goed voetballen, vlak na rust had Timon zijn eerst balcontact en hij schoot hem er in 0-5, gouden wissel. Daarna scoorde Timon ook de 0-6. Toen schoot Martijn op goal, 0-7. Na een mooie actie van Rowan schoot hij de 0-8 erin. Daarna weer een mooie actie van Rowan hij speelde de keeper uit passde de bal naar Jelke, 0-9. Een paar minuten later schoot Timon de 0-10 er in. We wilden dat Jasper ging scoren dus elke bal ging op Jasper hij wilde er maar niet in totdat Jasper de bal in de 16 voor zijn voeten kreeg en hem er in schoot, 0-11. Vlak na de aftrap kreeg Mark de bal en hij schoot de bal onderkant lat in, 0-12. Een paar minuten later schoot Bearnt Marten de 0-13 erin. Onze keeper Sietze had eigenlijk niets te doen en wilde wel mee naar voren. , en dus kregen we vlak voor het einde van de 2e helft een keepers wissel Age Hessel in de goal en Sietze in de spits, helaas is het niet gelukt om Sietze te laten scoren. Voor ons een geslaagde wedstrijd.