8723CW
KOUDUM
tel. 0514-522662

Hier dan ons 1e wedstrijdverslag van het nieuwe seizoen.

Het had de 2e kunnen zijn, maar de vorige is vast perongelijk vergeten. Achja het was een bekerwedstrijd, en over de uitslag zullen we het ook maar niet hebben.

Maar goed, deze wedstrijd dan, om kwart voor 1 stond iets meer dan de helft paraat.
De boetepot kon weer worden gevuld! Yes!
Na een bespreking konden we dan omkleden en het veld op.
De gebroeders Postma coachten langs de lijn, en ook van trainer Steffen kregen we motivatie om die bal in het goal te krijgen.
We hadden zelfs wat kansen, maar helaas lukte het nog niet in de 1e helft. 0-0 deze uitslag was al prima, maar kon beter!
Na wat thee in de kleedkamer en krachtige woorden van de gebroeders, gaan we naar de 2e helft!

We begonnen goed aan de tweede helft. Wij kregen wat meer kansen, maar de bal viel maar niet in het net. Na wat chaos viel helaas de 0-1. Maar dat hield ons natuurlijk niet tegen, we gingen met vol vertrouwen door. Na enige tijd werd de wedstrijd steeds chaotischer, de vermoeidheid sloeg bij beide teams toe. Helaas zat het geluk niet aan onze kant. Wanneer wij met een prachtige actie met 3 spitsen alleen op de keeper afkomen, wordt er buitenspel gevlagd door de tegenstander. Hier zijn dan ook een aantal woorden gevallen die niet voor herhaling vatbaar zijn. Maar we hielden de kop omhoog en bleven ervoor gaan . Helaas kwam de tegenstander door de verdediging en maakt er 0-2 van. Dit was dan ook helaas de eindstand.

We gingen met een goed gevoel naar de 3e helft. We beginnen steeds meer te voetballen zoals Jan zegt. Sommige speler horen Jan dan ook in hun hoofd tijdens de wedstrijd, of dat een goed teken is weten we echter niet. Één ding is wel zeker: dit seizoen komt de eerste winst!

Komende woensdag spelen we een thuiswedstrijd om 20.00 uur tegen Mulier. Wellicht word dit onze eerste overwinning?!