Espelerlaan 80
8302DC
EMMELOORD
tel. 0527-615937

Ivo 3 x op lat gescoten en paar gemist famke en Timon bijna een goal Timon 1-0,, ivo een stifje gemist had Tom mooie assist op Timon eindstand 1e helft 1-0

2e helft begonnen we heel scherp vooral jurre en Tom veroooverden alles in het middenveld het leverde ook veel kansen op 1 van die kansen ging erin ivo schoot de bal in de kruising toen stond het 2-0 de 3-0 viel ook ivo had een hele mooie assist op Timon die de bal paal in mooi binnen in schoot. We gingen door met aanvallen en we zetten flevoboys onder druk dit zorgde ervoor dat de keeper de bal te en ivo aanschoot

Toen ging de bal er pardoes in de stand wedt toen 4-0   complimenten voor de jongens achterin complimenten aan jis, Tim mijzelf, en bearnt marten want de verdediging stond las een huis hierdoor heeft sietze die een paar mooie reddingen had de 0 gehouden helaas was dit voor ons de laatse wedstrijd van dit jaar maar gelukkig zijn we niet voor niets naar emmeloord gereden want de 3 punten zijn wel binnen namens het hele team wens ik jullie allemaal fijne kerstdagen en een gezond mooi en sportief 2022 hartelijke groeten Jasper schaper.