Suderseewei 1
8754GK
MAKKUM FR
tel. 0515-232266

We begonnen best wel goed, we creëerden een paar kansen maar we kwamen 1-0 achter door een counter. Een paar minuten later werd het 2-0. Toen kregen wij een corner en kwam de bal tegen een hand van de verdediger aan maar de scheids vond het geen penalty. In de 25e minuut werd het 3-0, Pauze. Na rust begonnen we niet super goed, de 4-0 en de 5-0 kwamen al best snel. Rowan kreeg de bal en begon met een mooie actie en schoot hem er van best ver in, 5-1. Een paar minuten later werd het 6-1 en toen ook 7-1 en 8-1 wij kregen vlak voor het einde nog een kans en die schoot Age Hessel er in, 8-2.