Sportweg 52 A
8313AR
RUTTEN
tel. 0527-262746

Om half 11 begon de wedstrijd in de eerste paar minuten kwamen we er goed door totdat de lange pass werd gegeven naar Ivo hij rende met snelheid op de keeper en die prikte die goed in het hoekje.

3minuten later...

Ivo kreeg weer een lange bal deze kwam van Mark de verdedigers miste de bal, met geluk kwam die bij Ivo terecht en kwam 1 op 1 met de keeper de keeper was voor de 2de keer kansloos.

4minuten later...

Ivo een lange diepte bal aangespeeld en kwam tussen de verdediging door en maakt er weer 1tje, Ivo had een geweldige hattrick gemaakt mooi voor rust met 0-3 voor.

Rust.
2de helft..

We begonnen we waren niet scherp en niet goed op onze positie. We hadden onze man niet goed gedekt hun gaven een voorzet Jurre wou de bal wegwerken alleen de bal kwam ongelukkig tegen hem aan en het was een eigen goal 1-3. Later kwam een lage voorzet van RKO Jurre probeerde de bal weer wegtewerken en raakte de bal weer niet goed weer een eigen goal 2-3.

Zelf moesten we niet deze voorsprong weggeven alleen de organisatie was bij ons achterin niet goed 3-3. Later zakten we helemaal in elkaar en was de aanval zoals verdediging helemaal kansloos de scheidsrechter was partijdig en gaf een penalty aan RKO waar niks gebeurde toen werdt het 4-3 en later vlak voor tijd nog 5-3.
Een pijnlijke nederlaag we gaven zelf de wedstrijd uit handen. En grote en domme beslissingen van de scheidsrechter.