't Oost 26
8713JP
HINDELOOPEN
tel. 0514-522116

De wedstrijd.  O begon en na 5 minuten was het al raak 1-0 Ivo had een dribbel en schoot hem langs de keeper. 6 minuuten daarna was nog een goal van Ivo 2-0. Er was nog een kans van age hessel maar die schoot hem vlink mis! Er was daarna een kans maar met een geweldige sliding van Jelke ging die kans niet mfgeer door. Het was weer onze beurd en het was weer raak door een bal die rowan in de diepte paasde kon famke hem er zo inrammen. Daarna scoorde Ivo nog net voor de rust. De tussenstand is 4-0 oeverzwaluwen. De rust is voor bij en we begonnen niet met een goede start niet 1 niet 2 maar 3 tegengoals het staat 4-3 dan komt er nog een penalty Sietze zweefde hem uit de kruising!! Toen kwam er een counter daaruit scoorde famke de 5-3. 2 minuuten daarna kwam age hessel met een geweldig schot naar de 6-3. Helaas scoorde hielpen nog de 6-4 daarna was de wedstrijd afgelopen. Eindstand 6-4 oeverzwaluwen