Ds L Tinholtstraat 5
8723CW
KOUDUM
tel. 0514-522662

Op 11 december speelden we tegen Mulier we begonnen niet scherp waardoor we gelijk 0-1 achter kwamen maar door een goal van Stephano 15 minuten later stonden we 1-1 kort daarna scoorde stephano weer waardoor het 2-1 werd jammer genoeg scoorde Mulier snel er na weer een goal waardoor de stand 2-2 werd ook wij scoorde weer een goal door gifara 3-2 dus maar jammer genoeg waren we nog niet wakker want snel er na scoorde Mulier 2 keer waardoor er met 3-4 de rust in gingen.

onze wereld coach Thijs heeft in de rust niet veel veranderd dus geen wissels de beide teams begonnen scherp waardoor er geen doelpunten vielen vlak daarna kwam er wel een goal door een klungelige fout van de tegen stander waardoor we 4-4 kwamen te staan in de laatste 10 minuten scoorde Dytmer nog een goal waardoor wij dachten dat we gewonnen hadden maar wat niet bleek waardoor we de koppen lieten hangen en nog een goal kwam van de tegen partij waardoor de eindstand 5-5 is geworden