KOUDUM
tel. 0514-522662

Zaterdag 2 Maart.

Om 10:35 beginnen we met de warming up die niet zo scherp begon.

11:00 floot de scheids voor de aftrap. We begonnen heel slecht en waren niet scherp net zoals bij de warming up en al snel stonden we 0–1 achter.

Even later speelde we nog steeds niet zo heel goed vooral Timon die sliep half, maar tegen de verhouding in kwam de 1-1 toch op het scorebord door een goal van Rowan met een assist van slaperige Timon. Vlak voor rust scoorde de tegenstander in de korte hoek de 1-2.

Na de rust begonnen we goed met een mooie bal van Jelke die hem diep speelde op Rowan en het was 2-2. Paar tellen later zette Mark, Timon en Douwe fantastisch druk waar een mooie goal van Douwe waardoor het 3-2 werd.

Door een mislukte vrije trap van ons kwam de bal voor Jelke zijn voeten en gaf een heerlijke diepte bal op Rowan waar de keeper de bal verkeerd inschatte en niet pakte en daardoor was het 4-2 en behaalde Rowan zijn hattrick waardoor zijn totale treffers dit seizoen op 30 staat!