SNEEK
tel. 0515-417391

Wij moesten zaterdag 22 april voetballen in Sneek tegen ONS.

1ste helft

We begonnen de eerste helft prima en we waren de bovenliggende partij, we stonden in de eerste helft al snel 0-2 voor en het ging prima. Geen vuiltje aan de lucht. Toen werd ONS sterker en stond het na een tijdje 2-2. We zochten weer naar de voorsprong maar konden die voor rust niet vinden.

2e helft

De 2e helft was een vrij natte helft en we stonden na een tijdje 3-2 achter, we gaven een 0-2 voorsprong uit handen tot een 3-2 achterstand, dramatisch. De laatste minuten streden we nog voor punten, we maakten nog 1 doelpunt, 3-3.  In het slot van de wedstrijd raakte Mark nog het aluminium. Helaas zat er niet meer in dan dat. De scheidsrechter floot af en de eindstand was 3-3.