Weverswei 2
8711GP
WORKUM
tel. 0515-541963

Zaterdag 19 November moesten we tegen Workum spelen. We begonnen niet goed aan de wedstrijd Workum had veel de bal en kreeg ook kleine kansen, maar daarna begonnen we iets beter te voetballen en dat resulteerde in een 0-1 voorsprong door een goede actie van Rowan. Maar daarna begon Workum beter te voetballen en dat resulteerde in de 1-1 en net voor rust ook de 2-1. In de 2e helft was Workum de betere partij, zij kregen betere kansen en kwamen op 3-1 en kort daarna 4-1. We kwamen niet in ons spel en kregen geen kansen meer en Workum kwam nog op 5-1 dat was ook de eindstand.

Martijn Stellingwerff JO19-1.