Mannen beker reserve zaterdag poulefase Groep 1 14

8723CW
KOUDUM
tel. 0514-522583

Met mooi nieuws begin ik dit verslagje om een kleine inleiding te doen hoe ons seizoen er uit zal zien. We hebben dit seizoen een serieuze trainer/coach langs de lijn waarmee we zeer tevreden zijn Wido Amsterdam een aanwinst voor ons team, hiermee hopen we ook spelers binnen te halen die toch twijfelen. Qua team indeling is er ook het een en ander veranderd een aantal van onze sweltsjes twa talenten zijn door geschoven naar 1. Zeer jammer maar we houden de moed erin met de spelers die sweltsjes twa  trouw blijven, we zullen het dit seizoen met elkaar moeten zien op te lossen om toch elke week de 3 senioren elftallen te laten voetballen.

Nu naar de wedstrijd van vandaag een bekerpot tegen QVC 2.De opstelling van sweltsjes twa: keeper: FP verdediging vlnr: svenson, tinus, SH en VinnieMiddenveld vlnr: Olbert, BJ, Nilla en Dirk kpb Voorin: K.I service Jelle en Jan HOp de bank nemen plaats: Marcël Danielsen, Zanger Merkus en nog 2 talenten van de jo19 waarvoor dank.

Koudum begint de wedstrijd zeer overtuigend met goed voetbal en kansen wordt ook het publiek hiermee verrast. Een goal blijft dan ook niet uit het is SH die met een mooie pass good young old JanH 1op1 op de keeper afstuurd natuurlijk blijft JanH rustig 1-0 voor de sweltsjes.

FP voerd zijn taak goed uitwant QVC weet ook wel eens voor de goal de komen hier staat een goeie keeper tegen over die zelfs bij 1 kans 3 keer de bal keerde. De verdediging weet keurig voetbal te verzorgen met rust aan de bal en geen paniek ballen. Nilla en BJ en Kiepeboer pakken het middenveld keurig op. Mooi om te zien.

Nu een mooi moment al zeg ik het zelf, een bal komt in de voeten van Olbert Kudus die geen moment twijfeld en de bal natuurlijk richting goal schiet u raad het al hij vliegt erin,  een zondag schot van een mooi aantal meter van de goal al had hij deze goal nooit gemaakt zonder zo'n goed team achter zich. Een mooi moment word ook mooi gevierd met als blijk van waardering: Kroepkes. 2-0. We blijven goed voetballen rust aan de bal wat ook zeker 30 minuten aanhoud. Daarna komen we iets in de verdrukking wat resulteerde in de 2-1. Net voor rust legd de scheids de bal op stip voor QVC jammer weer, frustratie bij de koudummer verdediging voor de wijze waarop de strafschop word toegekend. 2-2.

2e helft hebben wij toch ook een aantal kansen er word hier en daar gewisseld, 1 kans voor qvc is genoeg uit de corner weten ze te scooren heel Koudum duikt onder de bal door jammer. Al met al kunnen we tevreden zijn hebben we de strijdende lijn met z'n allen te pakken. Mocht u nou denken: ik kan ook een aardig balletje trappen en wil de spieren los maken dan kan dat, dinsdag en donderdag traint ons talenten team u bent van harte welkom schroom niet en stuur 1 van ons een berichtje en wie weet.

Volgende week begint de competitie met een topper als hoofd wedstrijd zullen wij om 15:00 aantreden in Oudega. Tegen oudega 1, ja mensen u leest het goed tegen de hoofdmacht van Oudega komt allen en support your locals.