Datum

14 december 2019 10:15

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 14 december moesten wij onze laatste wedstrijd tegen LSC 1890 JO13-3 voetballen.

De eerste helft ging niet zo goed, we moesten wennen aan het kunstgras en het waaide ook hard.

Beide teams probeerden aan te vallen. Alwin had een schot op de lat en even later Jis een kans.

LSC had een kans die naast ging er werd nog niet gescoord. Ids moest er geblesseerd uit en Famke kwam erin. Sietze had een mooie redding dus we gingen met 0-0 de rust in.

De tweede helft,  we hadden wind mee en we begonnen vol goede moed. LSC maakte hands en wij kregen een vrije trap. Ik nam hem en schoot hem in één keer over de keeper, 0-1 voor ons.

We hadden nog mooie kansen ik schoot de bal op de lat en Age Hessel een mooi schot en Julian een mooie pass op Famke maar we scoorden niet. Ook LSC had kansen, maar door goed te verdedigen scoorden hun niet. Toen kregen we een corner Julian zette hem mooi voor waaruit Rowan kon scoren 0-2 Oeverzwaluwen.  Na nog een paar minuten voetballen bleek dit de uitslag te zijn.