OLDEHOLTPADE
tel. 0561-688394

De scheidsrechter fluit:we beginnen.
De eerste 10 minuten beginnen we niet goed 1-0 13de minuut 2-0.
We hebben veel kansen maar we maken ze niet af. En dan maakt Ivo een wereld goal. Hij schiet in de 30ste minuut ons weer terug in de wedstrijd. Rust 2-1
We beginnen in de 2de helft wel weer te voetballen maar we komen 3-1achter.
45ste minuut geeft Bearnt Marten een prachtige voorzet op Age Hessel. Hij schiet de bal in de goal 3-2. De ploeg gelooft er weer in, we gaan op naar de 3-3. En dan wordt Jis bij zijn keel gegrepen dus een vrije trap voor Koudum. Jis neemt de vrije trap schiet hem de diepte in. De keeper schiet de bal tegen Age Hessel aan en de bal valt voor de voeten van Ivo en schiet beheerst de 3-3 erin.