Datum

16 november 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

We moesten vandaag tegen O.N.S  Sneek voetballen het eerste doel punt voor ons viel in de derde minuut  van de wedstrijd door Age Hessel.

Al snel daarna in de negende minuut werd er gescoord vanuit vrije  trap door Julian.

Zo begonnen we de wedstrijd sterk.

Binnen negen minuten stond het al twee nul maar later inde wedstrijd scoorde O.N.S twee één helaas net voor de einde van de eerste helft scoorde O.N.S. weer.

Na de rust in de tweede helft scoorde Timon, en werd het 3-2 voor ons. Daarna lukte ons niet meer te scoren, maar de tegen partij wel in de bijna de laatste minuut. en even later fluite de scheids de wedstrijd ten einde. weer gelijk gespeeld. op naar de volgende wedstrijd, dan hopelijk met winst.