8711GP
WORKUM
tel. 0515-541963

Op zaterdag 30 Oktober moesten wij voetballen tegen v.v. Workum

We begonnen goed aan de wedstrijd ook al was het nog wat vroeg op de ochtend. We wilden natuurlijk graag winnen dus gelijke volle focus en toen kwam al snel de 1-0 voor ons snel daarna volgde de 2-0. De winst leek te blijven komen toch hadden we wat terug slagen van de Workumers wat leidde naar 2 jammere onnodige doelpunten toch was het daarna nog 3 keer raak voor ons in de eerste helft en gingen we de rust in met 5-2. De tweede helft begonnen we goed met hier zo nu en dan wat jammere gemiste kansen. En toch maakten onze sterspelers van jo17 toch wat lekkere goaltjes in de 2e helft. In de laatste 10 minuten leek het net als we tegen de kabouters voetbalden de goaltjes stroomden binnen en zo werd het een mooie 11-2 voor Koudum.