8723CW
KOUDUM
tel. 0514-522662

Zaterdag 23 oktober moesten wij voetballen tegen ij.v.c.

We begonnen sterk aan de wedstrijd iedereen was gelijk vel en gefocust. Dit zorgde ervoor dat we in de eerste helft ook op 1-0 kwamen na een goal van Stephano (lekker goaltje hoor). Helaas lukte het ons niet om de voorsprong uit te breiden. Ook al kregen we kansen genoeg, gelukkig kregen zij geen grote kansen dus leidden we in de rust. De tweede helft begonnen verrassend slecht waardoor onze tegenstander toch een aantal kansen kreeg. En uiteindelijk was het ook 2 keer raak en stonden we opeens tegen een 1-2 achterstand aan te kijken. We probeerden met man en macht kansen te creëren maar de bal wilde er maar niet in. Maar uiteindelijk was ie daar dan toch, de 2-2. Dit keer was het Dytmer die de bal er in schoot. Helaas was dat wel te laat in de wedstrijd aangezien beide teams niks meer konden creëren in de overgebleven tijd. Dus deelden we een punt