Ds L Tinholtstraat 5
8723CW
KOUDUM
tel. 0514-522583

Zaterdag 27 november moesten we tegen zeerobben. Het was koud dus kop der niet bij en dus na 15 seconden al 0-1 achter. Alleen dytmer had bij  ons team  de kop der bij. Dus hij maakte snel der  1-1 van. Alleen ja de rest nog niet dus 1-3 achter na 15 minuten.  Daarna kwam onze team een beetje opgang we kregen kansen maar misten. Maar toen net voor rust tjeerd kreeg de bal in de zestien hij schoot maaaaaaaaaar OVER.

Rust.

Tweede helft. We begonnen goed kregen kansen maar misten weer alles zo als altijd eigenlijk. (we scooren niet zo makkelijk)  na die goede 10 of 15 minuten. Ging alles fout zeerobben haalden ons uit de wedstrijd en het leek nergens meer op. Dat was eigenlijk de tweede helft. Kleine samenvatting een hele slechte wedstrijd voor ons snel maar weer vergeten.

We hebben ons hoofd nu weer bij LSC en gaan dan vol voor de winst.