Datum

8 februari 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

We hadden op zaterdag 8 februari een wedstrijd tegen Top 63. Aan het begin was het best koud, maar dat veranderde toen we gingen spelen. Wij hadden aftrap. We hadden een goed begin wij kregen meer kansen en we hadden ook meer balbezit. Rowan kreeg als eerst een kans. Timon kreeg daarna een kans door een mooi driehoekje samen met Age Hessel en Rowan. De eerste goal was voor de tegenstanders door een counter. De bal stuiterde net onder Sietse zijn handen door. We gingen de rust in met 1-0 achterstand. In de rust zet de trainer Julian voor Beant-Marten, Alwin voor Wessel en Jis voor Famke. In de tweede helft hadden wij ook veel meer bal bezit en waren beter. Toen kwam er een goeie actie van Timon hij gaf de bal voor en Jis neemt hem nog eens aan en tikt hem erin. We hadden de hele tijd kansen maar kregen de bal er niet in. De tegenstanders kregen nu een kans er zaten snelle jongens bij. We kregen een corner tegen. Er stond iemand helemaal vrij. Hij nam de bal aan en schoot hem er in, het stond 2-1. We probeerden er alles aan te doen maar we schoten vaak naast. Rowan schoot na een goede actie keihard tegen de lat. Op het laatst kreeg Rowan nog een hele grote kans, neemt de bal aan maar schiet jammer genoeg net naast. Het werd 2-1.